Compres: (Buit)

Carret  

Cap producte

0,00 € Despeses de tramesa
0,00 € Subtotal

Carret Realitzar Comanda

Sobre HortUrbà.Cat i AgroBanach

HortUrbà.Cat es la botiga Online de l´agrobotiga "Agro Banach" som un equip de professionals del sector de la ramaderia familiar, els animals de companyia, l'horticultura familiar i la jardinería, i  els productes i cultius ecològics i urbans.

Situats al Vendrell i amb més de 25 anys d'experiència en l'activitat , s'han unificat esforços per crear “HortUrbà.Cat” la botiga Online "d´Agro Banach" per d'aquesta manera, oferir als nostres clients, i a tots aquells amants de la ramaderia familiar, la cria de gallines de forma casolana, l'horticultura familiar o els cultius urbans, els animals de companyia etc, productes d'alta qualitat i fiabilitat a travès d´Internet i a nivell de Catalunya, amb transport propi i tracte directe amb el client final.

Objectiu

El nostre principal objectiu és que HortUrbà.Cat sigui un nou CONCEPTE D'OCI adaptable a totes les edats, el qual permeti gaudir de les diferents activitats agrícoles a nivell familiar amb totes les garanties d'èxit i sense ser un expert en la matèria.

Expectatives

Les nostres expectatives se centren a aconseguir que els nostres clients gaudeixin del desenvolupament de la ramaderia i l'horta familiar sense haver de sortir de casa i disposant de tots els elements necessaris, els quals seran lliurats directament al seu domicili al millor preu i qualitat global garantida.

Qué oferim?

A HortUrbà.Cat trobaràs tots els productes necessaris per tenir la teva pròpia “granja a casa”, el teu "hortet urbà" o les mascotes en les millors condicions.