Satisfaction Puppy Maxi 15 Kg Ampliar

Satisfaction Puppy Maxi 15 Kg

Descripció ràpida

Està especialment indicat per a cadells (d'1 a 24 mesos) de raça gran (més de 25 Kg. de pes adult).

Més detalls

En comprar aquest producte pot recollir fins a 52 Punts de la targeta. El total del carret 52 Punts que es pot convertir en un val de 0,52 €.


PER A CADELLS DE RACES GRANS

SATISFACTION PUPPY MAXI, està especialment indicat per a cadells (d'1 a 24 mesos) de raça gran (més de 25 Kg. de pes adult).
Pel seu alt contingut en pollastre fresc i arròs, ingredients d'alta digestibilidat i apetecibilidat, és un aliment ideal per a una dieta sana. La seva densitat energètica moderada i rica en proteïnes d'alta digestibilidat, proporciona una taxa de creixement adequada a aquest tipus de races. Dietes hiper- energètiques poden alterar el desenvolupament musculoesquelétic dels cadells de races grans per promoure una taxa de creixement excessivament ràpida.

INGREDIENTS

Pollastre fresc desossat (min. 22%), arròs (18%), proteïnes deshidratades de pollastre, arròs sencer (17%) gluten de blat de moro, greix de pollastre, polpa de remolatxa, llevat de cervesa, hidrolitzat de fetge, ou sencer deshidratat, fosfat dicàlcic, extractes cítrics rics en bioflavonoides (0,15%), glucosamina clorhidratado (0,05%), condroitín sulfat de sodi (0,03%), extracte de Yucca Shigeria, vitamines i minerals.

ANÀLISI MITJÀ

Humitat: 10%; Proteïna: 28%; - Olis i Greixos bruts: 18%; Fibres brutes: 2%; Matèria Inorgànica: 6%; Calci: 1,40%; - Fòsfor: 1%., Vitamina A: 21.516 *UI/Kg.; Vitamina D3:

BENEFICIS

  • Una aportació equilibrada i no excessiu de Calci i Fòsfor afavoreix un òptim desenvolupament de l'esquelet en l'etapa de creixement.
  • A través dels Bioflavonoides, antioxidants cel·lulars naturals (vitamines C i I) que provenen dels cítrics, reforcem el seu sistema immunitari i ajudem a retardar l'envelliment prematur.
  • A causa de la seva alta digestibilidat, el volum alimentós que cal proporcionar diàriament és reduït, evitant així possibles torsions de l'estómac.
  • L'aportació combinada de Glucosamina i Condroití sulfat ajuda a mantenir en bon estat les articulacions dels gossos, regenerant el cartílag i impedint la seva deterioració.
  • És molt important que els gossos creixin sense problemes de sobrepès per evitar possibles obesitats en el futur. La L-Carnitina els ajuda a transformar el greix en energia, evitant possibles acumulacions de greix

Clients que han comprat aquests productes també han comprat: