Satisfaction Regular Maxi 15 Kg Ampliar

Satisfaction Regular Maxi 15 Kg

En comprar aquest producte pot recollir fins a 44 Punts de la targeta. El total del carret 44 Punts que es pot convertir en un val de 0,44 €.


PER A GOSSOS ADULTS DE RACES GRANS

SATISFACTION MAXI REGULAR, és un aliment especialment indicat per a gossos adults (de 2 a 7 anys) de raça gran (més de 25 Kg.).

Pel seu alt contingut en pollastre fresc i arròs, ingredients d'alta digestibilitat i apetecibilidat, és un aliment ideal per a una dieta sana i equilibrada.

La gran grandària de les croquetes és l'ideal per a les mandíbules dels gossos races grans.

INGREDIENTS

Pollastre fresc (min. 20 %), arròs(18%), proteïnes deshidratades de pollastre, arròs sencer (18%), gluten de blat de moro, greix de pollastre, polpa de remolatxa, llevat de cervesa, hidrolitzat de fetge, ou sencer deshidratat, fosfat dicàlcic, extractes cítrics rics en bioflavonoides (0,015%), glucosamina (0,05%), sulfat de condroitina (0,03%), extracte de Yucca Shigeria, vitamines i minerals.

ANÀLISI MITJÀ

Humitat: 10%; Proteïna: 26%; Olis i Greixos bruts: 14%; Fibres brutes: 2%; Matèria Inorgànica: 6%; Calci: 1,29%; Fòsfor: 1%; Vitamina A: 18.716UI/Kg.;Vitamina D3: 1.713 UI/Kg.; Vitamina I: 125 mg/Kg.; Biotina: 0,210 mg/Kg.; Cu: 12,48 mg/Kg. Ferro:202,76 mg/Kg ; Iode: 2,5 mg/Kg; Manganès: 92,54mg/Kg ; Zinc: 172,60 mg/Kg; Seleni: 0,28 mg/Kg ; Taurina: 997 mg/Kg; L-Carnitina: 50 mg/Kg . Amb antioxidants i conservants autoritzats per l'O.I.

BENEFICIS

  • A causa de la seva alta digestibilidat, el volum alimentós que cal proporcionar-li diàriament és reduït, evitant així possibles torsions de l'estómac.
  • La Taurina contribueix a un correcte funcionament del cor i a una correcta visió.
  • La L-Carnitina ajuda al fet que el greix es transformi en energia, evitant possibles acúmulos de greix i mantenint la massa muscular.
  • A través dels Bioflavonoides, antioxidants cel·lulars naturals (vitamines C i I) que provenen dels cítrics, reforcem el seu sistema immunitari i ajudem a retardar l'envelliment prematur.
  • L'aportació combinada de Glucosamina i Condroitín sulfat ajuda a mantenir en bon estat les articulacions dels gossos, regenerant el cartílag i impedint la seva deterioració.